30 års sammenhengende katastrofe for Norge

Norge og Nordmenn har lidd og har måtte betale regningen i nå snart 30 år, for hva Gro Harlem Brundtland endelig signerte i 1994. Historien begynner langt tidligere enn dette.

Bildet ovenfor: Gro Harlem Brundtland

Fred Johs

Av Fred Johs

– Medforfatter: Monica Waade

Publisert den 05.05.2024 Kl. 16:10

Fred Johs: Som mange av mine lesere og følgere allerede kjenner til, har jeg vært syk i lengre tid (siden 21. sept. 2022) og er det fortsatt. Vil allikevel forsøke å levere noen artikler fremover.

Det er på høy tid at folket blir informert om de faktiske forholdene omkring EØS og EU.

Jeg har i en tidligere kommentar på FB, forklart at EØS knapt eksisterte på denne tiden. Det er ikke helt riktig.

For å gå rett på sak:

Bjørn Tore Godal (daværende utenriksminister for Gro) – signerte for Norges tilslutning til EØS på vegne av folket – eller mer riktig å si; på vegne av Gro Harlem Brundtlandfolket ble aldri spurt.

EØS avtalen ble underskrevet av Godal i Porto 2. mai 1992 – etter å ha vært fremforhandlet av Gro i årene 1989 – 1992.

Gro Harlem Brundtland ga seg ikke der og videre søkte hun på vegne av Norge om EU-medlemskap 24. november 1992.

Den endelig signaturen etter at EU hadde akseptert Norges medlemssøknad, ble signert på Korfu den 24. Juni 1994 av Gro Harlem Brundtland – Bjørn Tore Godal – Grete Knudsen – Eivinn Berg, uten at det norske folk kjente til dette.

EØS avtalen trådte i kraft 1. januar 1994 – derfor kunne Gro dekke over EU avtalen med EØS avtalen påfølgende November samme år, da folket stemte nei til EU.

EØS avtalen er bare et skalkeskjul, og EU avtalen har aldri blitt sagt opp etter Gro og de andre tre undertegnet denne i juni. EU ville aldri ha godkjent en slik resignasjon så kort tid etter signatur. Godal bekrefter jo da også til Hans Gaarder (lydopptak) at det er EU tilslutningen de underskriver.

Sitat fra KSU.no – ved Siri Hermo, April 2021:

Fordi EØS-avtalen medførte overføring av suverenitet til EFTAs overvåkningsorgan (ESA) samt EFTA-domstolen vedrørende håndhevelse av konkurransereglene, ble Stortingets vedtak gjort i samsvar med § 93 (nå § 115) i Grunnloven. Dette er noe som krever 3/4-dels flertall. 130 representanter stemte for og 35 imot. Sosialistisk Venstreparti og Senterpartiet stemte samlet imot. Med unntak av enkeltrepresentanter fra Kristelig Folkeparti, Fremskrittspartiet og Arbeiderpartiet, stemte resten av Stortinget samlet for avtalen. Avtalen trådte i kraft 1. januar 1994.

Etter norsk statsrett skal en slik avtale straks avleveres i Traktatarkivet i UD. Men det skjedde ikke med denne avtalen. Var det daværende veske bærer for GroJonas Gahr Støre ansvarlig? Mye kan tyde på det, og Synnøve Fjellbakk Taftø har også antatt at det er nettopp dette som skjedde.

Hvorfor er denne avtalen (Korfuavtalen) hemmeligholdt?

I november 1994 sa det norske folk et rungende nei til EU.

Våre folkevalgte har ført en hel nasjon bak lyset. Hvor er demokratiet? Hvor er ytringsfriheten?

Her ble signatur prosedyren gjennomført den 24. Juni 1994 på Korfu

Hans Gaarder sitt intervju med Bjørn Tore Godal kommer her:

Da Synnøve Fjellbakk Taftø i 1994 gikk offentlig ut/ protesterte etter møtet på Korfu mot EU avtalen og den såkalte EØS-avtalen ble hun erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Brundtland. Link: https://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/sunn%c3%b8ve-fjellbakk-taft%c3%b8-tvangsinnlagt/

Norges Politiske fange Synnøve Fjellbakk Taftø – forteller her i 3 deler, noe om Gro Harlem Brundtlands overgrep mot henne:

Del 1 https://youtu.be/0MJ3aGd37FI?si=zPvQN-dgYtZ9poJd

Del 2 https://youtu.be/1i4MeUPhyfM?si=MJzgE2RCQDb2I4Ov

Del 3 https://youtu.be/6KjDNHZExyE?si=XQwzqX5WL8FuK8t9

I ettertid viste det seg – og er bekreftet – at hennes egen ektemann Bjarne M. Taftø, selv hadde stått for flere av angiver-meldingene mot sin kone Synnøve. Allikevel var han kjekk nok i pelsen til å klage til UD via Aftenposten for urettmessig fratrekk i trygd for han.

Alle som leser denne artikkelen bør umiddelbart bestille korfuavtalen av 24. juni 1994. (EU avtalen)
Så får dere selv både se og oppleve hvordan systemet fungerer.
Kanskje blir det et så stort press på UD at de til slutt må gi ut alle dokumenter.

  • Utenriksdepartementet
    post@mfa.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
    7. juni-plassen/ Victoria Terrasse.
    Postadresse: Pb 8114 Dep.
    N-0032 Oslo
  • Tekst: Ber med dette UD om å få tilsendt – “Corfuavtalen av 24. juni 1994 om norsk tiltredelse til EU” (uten vedlegg) samt “Final Act” og eventuelle andre dokumenter som ble undertegnet ved samme anledning.

Globalistenes fremste agentSkrevet av Synnøve Fjellbakk Taftø i 2010

– Link: https://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/

I denne artikkelen ligger også selve traktat-dokumentet.

Så er det kanskje tid for å begynne å tenke litt selv?

En kan igjen stille spørsmålet om hvorfor Norge skal være «best i klassen» i å implementere alle EU sine direktiver…. Er det for å vise hvor «flinke vi er» – eller ligger årsaken i vårt EU-medlemskap som er holdt hemmelig for folket i snart 30 år, og som har ført til at Norge er medlem uten stemmerett og derved bare må godta samtlige direktiver som kommer?


Du kan også følge Fred JohsTelegram:Fred Johs Blogspot

Vil gjerne høre dine meninger /kommentarer til artikkelen – uansett standpunkt. Dine meninger og tanker er verdifulle – så legg inn dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor. Ser frem til en konstruktiv debatt  – Ha en fin kveld.

Det er mulig å kommentere ved bruk av WordPress – Google – Twitter eller Face-Book konto. Kommentarfeltet er i bunnen av siden.

Du kan følge bloggen via Email, ved å legge denne inn i feltet nedenfor.

Denne bloggen kjøres uten reklame, og slik ønsker vi at det skal fortsette. Om du liker hva du leser og finner i denne bloggen, vil vi sette stor pris på alle bidrag som kan hjelpe å dekke de løpende kostnadene. Takk til dere alle.

Éngangs
Månedlig
Årlig

Make a one-time donation – Gjør et engangs bidrag

Make a monthly donation

Make a yearly donation

Choose an amount

100,00 Kr
500,00 Kr
1 000,00 Kr
300,00 Kr
500,00 Kr
1 000,00 Kr
500,00 Kr
1 000,00 Kr
5 000,00 Kr

Or enter a custom amount – Eller velg ditt eget beløp.

Kr

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

Your contribution is appreciated.

Your contribution is appreciated. – Vi er takknemlig for ditt bidrag.

DonateDonate monthlyDonate yearly

Norske bidragsytere kan også «Vippse» til 97 12 00 32

10 kommentarer om “30 års sammenhengende katastrofe for Norge

  1. Dette er en brannfakkel av en artikkel som jeg ser det ligger svært god dokumentasjon til, innbakt i selve artikkelen.

    Allhonnør til både Fred og Monica.

    Jeg anbefaler alle å lese denne artikkelen og jeg henstiller til Fred å distribuere denne artikkelen til samtlige representanter på Stortinget og lokale partier i hele Norge, pluss til samtlige større aviser i Norge, TV2 og NRK så får man se om de har nerver til å skrive om denne saken og/eller å ta den opp på TV/Radio.

    Likt av 2 personer

    1. Takker så mye Vidar og du skal vite at både jeg og flere andre som Hans Gaarder (RIP), Jarle Johansen og Lars Rønbeck sammen med Synnøve Fjellbakk Taftø har prøvd over mange år å få dette ut i offentligheten. Vi har også forsøkt å få tak i Corfuavtalen, vi lagde den malen for å sende til utenriksdepartementet og vi vet flere andre prøvde, men de hevder å ikke ha dette dokumentet i sitt arkiv så veskebærer Støre har kanskje fjernet hele dokumentet uten at Godal vet det?

      Gro Harlem Brundtland fikk seg en høy stilling i Verdens helseorganisasjon (WHO) for å være en lydig lakei og landssviker og nåværende globalist politikere følger dessverre i hennes fotspor. Hvorfor får ikke det norske folk vite hva som skjedde vedrørende EU/EØS avtalen, vi fikk EØS avtalen i 1992, samme år som GHB søkte om medlemsskap i EU og de underskrev EU tilknytningen i juni 1994, flere måneder før folkeavstemmingen i november samme år. Nå heter det seg at vi er EØS medlemmer så hvilken triksing er dette og hvor ble det av EU tilknytningen Godal bekreftet til Hans at de underskrev. Når folket stemte nei, ble da EU avtalen et hemmeligstemplet dokument som med koronakommisjonen og deres 60 år?

      Hemmeligholder forklaringene til de som styrer Korona-Norge

      https://www.nrk.no/norge/koronakommisjonen-holder-forklaringene-hemmelig-1.15376755

      Likt av 2 personer

      1. Jeg kjenner til ditt engasjement Monica og det er prisverdig av deg. Ellers står det jo en god definisjon/kommentar i din link til hemmeligholdet angående Kåråna av jussprofessor Jan Fridthjof Bernt.
        Corfuavtalen er å finne, det er jeg sikker på.

        Ikke ment som kritikk men jeg synes at det er ryddigere å ta opp Barcelona-avtalen i en egen artikkel/tråd selv om den er noe av det verste griseriet som er avtalt.

        Likt av 2 personer

  2. Det ble en forbannelse for landet at vi havnet under EU regimet for da fikk Norge også tredd Barcelona avtalen fra 1995 nedover ørene på oss, så da er vi i likhet med resten av EU bundet til å ta imot kostbare lykkejegere fra dysfunksjonelle land.

    Fri muslimsk innvandring til Europa
    Hemmeligholdte EU-avtaler med 10 asiatiske og nordafrikanske lande
    EU har tilbudt 9 muslimske landes befolkninger fri bevegelighet innen i EU. EU tilbyder som gjengjeld for håndgribelige politiske og økonomiske omstillinger partnernes fuldgyldige optagelse i det udvidede europæiske indre marked og mulighed for at opnå fri bevægelighed for varer, tjenesteydelser, penge og mennesker. Associationsaftaler er indgået med alle deltagere undtagen Syrien, som snart kommer med.

    Likt av 2 personer

    1. Takker hjertelig for din kommentar Monica.

      Du har helt rett vedrørende denne Barcelona avtalen, og jeg er kjent med den. Jeg har en plan om en egen artikkel omkring denne avtalen som også ble signert av Gro og som ikke er kjent verken for nordmenn eller andre EU-borgere flest. Det er svært få som kjenner til denne avtalen.

      For lesernes del, gjør jeg oppmerksom på at deler av teksten i kommentaren ovenfor, er skrevet på dansk.

      Takk igjen til deg Monica

      Likt av 2 personer

      1. Ikke ment som kritikk men jeg synes at det er ryddigere å ta opp Barcelona-avtalen i en egen artikkel/tråd selv om den er noe av det verste griseriet som er avtalt.

        Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar